Domácí depilace obličeje pomocí depilačního vosku roll on

Výhody depilace obličeje pomocí depilačního vosku roll on

Chloupky na obličeji jsou problémem mnoha žen, zejména těch, kterým rostou velmi silné a tmavé. Naštěstí existuje řešení problému jak efektivně a rychle tyto chloupky odstranit pomocí depilačního vosku.

Jaké jsou další možnosti? Mnohé ženy zkoušejí zesvětlovat chloupky, ale ty mohou chytit špatný odstín a problém se tím ještě více zvýrazní. Samozřejmě, že holení je osvědčený způsob odstranění chloupků, ale pak nastává problém, že chloupky rostou silnější a vzniká vzhled strniště. Dalším způsobem je laserová epilace, ale ta může být velmi nákladná.

Vosková depilace je jednou z nejlevnějších a nejúčinnějších způsobů, jak odstranit chloupky. Na rozdíl od holení, depilační vosk odstraňuje chloupky s kořínky, takže nevznikají tupé hrany, které vytváří vzhled strniště.

Depilace voskem je dlouhodobé řešení, protože chloupky musí nejprve reformovat kořen před tím než začnou růst a to může trvat až dva týdny. Naopak holení odstraní chloupky pouze na cca pět dní nebo méně, protože kořen zůstává neporušený.

Depilace obličeje má tu výhodu, že je velmi přesné. Díky tomu je ideální volbou pro depilaci obočí, což umožní dokonale tvarovat obočí a je vhodná také pro odstranění chloupků na obličeji.

v průběhu času depilace voskem a neustálého odstraňování kořene chloupku vede k poškození kořene a tím přestane chloupek růst.

konečné náklady na depilaci voskem je podstatně nižší než druhá nejlepší alternativa, laserová epilace. Zatímco je holení levné, jeho nevýhody převažují nad depilací voskem, protože chloupky rostou stále a mohou být silnější.

Depilace obličeje je přená, účinná a má minimální nepohodlí. Pokud se chcete rozloučit s nechtěnými chloupky na obličeji, ale i na jiném místě svého těla, neváhejte si objednat všechny potřebné věci v tomto e-shopu.

Depilační vosky roll on

Depilační papíry pro depilaci voskem